Eveniment lansare de carte

A fost o seara minunata, deosebita, plina de emotii pozitive. Multe doamne, peste 300 au participat la lansarea de carte  "Esenta Feminina"a talentatei Theona Balan. Coincidenta sau nu, subiectul cartii si a intregii seri s-a mulat perfect pe intreg conceptul Atelierului cu Pisici.
Ai incredere in tine si in esenta ta feminina, doreste-ti un lucru cu adevarat si fa-l sa se intample si toate acestea fa-le cu delicatetea si puterea unei femei.

Am fost incantata sa ofer personal aranjamentele noastre castigatoarelor tombolei organizate in cadrul conferintei si sa vad cum intreaga poveste prinde contur in fata unor oameni foarte surprinsi, placut surprinsi.:))

Asadar, lupta noastra pentru pisicile abandonate incepe in forta. S-a alaturat echipei o persoana deosebita, talentata, mare iubitoare de pisici. Multumesc Olti Volovat pentru idee, pentru primul buchet modest achizitionat de la noi acum aproape un an, pentru sustinerea ulterioara si acum, pentru toata munca de marketing pe care o realizezi pentru ca acest concept sa devina vizibil si sustinut de cat mai multe persoane.






No comments:

Post a Comment

Contact

Name

Email *

Message *